Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016


Η EuroShop 2014  στο Ντύσσελντορφ σημείωσε επιτυχία  σε όλους τους τομείς! Κάθε προηγούμενο ρεκόρ καταρρίφθηκε: 109.496 επισκέπτες από 100 περίπου χώρες ταξίδεψαν στο Ντύσσελντορφ για να συγκεντρώσουν πληροφορίες από κάθε τομέα, καινοτομία και τάση που είχαν να επιδείξουν οι 2.229 εκθέτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση από 56 χώρες.
Από τους εκθέτες  37%  έλαβαν μέρος από τη Γερμανία και 63% από άλλες χώρες. Το 90% των εκθετών δήλωσε πολύ ικανοποιημένο και το 85% δήλωσε ότι είχε επαγγελματική επιτυχία. Άριστο κλίμα, πολλές επαφές με νέους πελάτες και πολλές επαγγελματικές συμφωνίες είναι το αποτέλεσμα της EuroShop 2014    για τους εκθέτες, όπως οι ίδιοι το συνοψίζουν.
Αντίστοιχα 37% των επισκεπτών ήρθαν από τη Γερμανία και το 63% από άλλες χώρες. Οι 97% δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι και το 92% δήλωσε ότι έχει υψηλές προσδοκίες για την πραγματοποίηση εμπορικών συμφωνιών μετά την έκθεση.
Τι κάνει μια εμπορική έκθεση επιτυχημένη; Πρωτίστως η διάθεση και η εμπιστοσύνη των επενδυτών προς τον συγκεκριμένο τομέα. Εξίσου σημαντικό παράγοντα αποτελεί η κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας καθώς και το κοινωνικό και πολιτικό υπόβαθρο.
Όλα τα παραπάνω ισχύουν για τη  EuroShop. Για τους λόγους αυτούς σημειώθηκαν εξαιρετικά αποτελέσματα στη EuroShop 2014.
Η επερχόμενη EuroShop θα είναι από τις ποιο συναρπαστικές που έγιναν ποτέ, επειδή η Νο.1 μεταξύ των εκθέσεων λιανικού εμπορίου έχει εξελιχθεί ακόμα περισσότερο: Άλλαξε το προφίλ της και στο εξής θα καλύπτει 7 διαφορετικές διαστάσεις. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι επαναπροσδιορίζεται αλλά διαγράφει και νέα πορεία για το μέλλον. Η EuroShop 2017 θα διαφέρει από την EuroShop 2014 αλλά θα την αναγνωρίσετε –από την επιτυχία σας!
Τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη που θα έχει για τους εκθέτες η νέα δομή της έκθεσης είναι μεγαλύτερη εστίαση στους επισκέπτες, ακόμα καλύτερη συστηματική ευθυγράμμιση σε σχέση με τις ανάγκες των πελατών, συνεργιστικές επιδράσεις μεταξύ διαφορετικών διαστάσεων που σταθερά συγκλίνουν και ένα ευέλικτο πλαίσιο με άφθονη ελευθερία για την παρουσίαση των εξελίξεων του μέλλοντος  και καινοτόμων προϊόντων. Εν συντομία θα είναι η έκθεση του μέλλοντος με κατεύθυνση την επιτυχία για να μπορέσει να εναρμονιστεί με τις σημερινές και μελλοντικές δυναμικές εξελίξεις της αγοράς.
Οι επισκέπτες θα ωφεληθούν ανακαλύπτοντας τις βέλτιστες πιθανές λύσεις και υπηρεσίες που υπάρχουν παγκοσμίως.
Η επόμενη έκθεση EuroShop 2017 θα διεξαχθεί από 5 έως 9 Μαρτίου 2017. Ανυπομονούμε να σας δούμε και να σας καλωσορίσουμε στη μεγαλύτερη έκθεση λιανικού εμπορίου στο κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου