Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ProWein 2016


Η ProWein 2016 κατέρριψε κάθε ρεκόρ: Περίπου 6.200 εκθέτες από 59 χώρες και πάνω από 55.000 εμπορικοί επισκέπτες συμμετείχαν στην πιο σημαντική συνάντηση  του κόσμου της βιομηχανίας του κρασιού και των  οινοπνευματωδών ποτών στο Ντίσελντορφ . Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτά  σημειώθηκε και εφέτος αύξηση στην έκθεση κατά 6%. Η γενική ανταπόκριση είναι άριστη όπως μπορείτε να διαπιστώσετε  διαβάζοντας τα δελτία τύπου.  Ευχαριστούμε όλους τους εκθέτες και τους επισκέπτες που συμμετείχαν.

Η μοναδική ποικιλία προϊόντων η οποία υποστηριζόταν από το συνοδευτικό  πρόγραμμα με  τους πολυάριθμους χώρους γευσιγνωσίας, τις συναρπαστικές εκδηλώσεις για τους ειδήμονες, τα ειδικά δημιουργικά σόου και τα  ενημερωτικά σεμινάρια, εξασφάλισαν μια φανταστική ατμόσφαιρα  η οποία επικρατούσε κατά όλη την διάρκεια των τριών ημερών στο εκθεσιακό κέντρο του Duesseldorf . Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα στο   ProWein 2016 LIVE.

Ευελπιστούμε ότι η έκθεση ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και για όλους τους εκθέτες. Παρακαλούμε να κρατήσετε τις ημερομηνίες για την επόμενη έκθεση Prowein : από 19 –έως 21 Μαρτίου 2017 .
Φυσικά είστε ευπρόσδεκτοι να επισκεφτείτε και την ProWine Ασίας από 12 έως 15 Απριλίου, 2016 στη Σιγκαπούρη καθώς και την ProWine Κίνας από 7 έως 9 Νοεμβρίου 2016 στη Σαγκάη .


Σε αυτό το σημείο θέλουμε εμείς να ευχαριστήσουμε ειδικά τους εκθέτες μας από την Ελλάδα. Με 84 οινοποιία και ενώσεις είχαμε μια επαγγελματική και εντυπωσιακή Ελληνική συμμετοχή η οποία έδωσε το παρών σε ολόκληρο τον κόσμο του κλάδου. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε και στο μέλλον και να υποστηρίξουμε την Ελληνική συμμετοχή για να δώσουμε όλη μας μια συνέχεια και μια εξέλιξη σε αυτή την θετική πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου